In het Spinozaplantsoen loopt sinds 2013 een uniek project. De Eetbare Ontmoetingstuin brengt buurtbewoners samen en levert heerlijke groente, fruit en kruiden op. Omdat het kernteam van de tuin wat klein geworden is, zijn nieuwe mensen van harte welkom. Kom erbij, je krijgt er veel voor terug!

De tuin heeft een aantal prachtige, vruchtbare jaren achter de rug. Dit jaar is echter wat moeizaam. Deelnemende buurtbewoners zijn verhuisd of hebben even andere prioriteiten. Tel daarbij op dat het behoorlijk droog is geweest. Het team is te klein om de tuin de zorg te geven die hij nodig heeft.

Tuinieren en barbecuen

De Eetbare Ontmoetingstuin heeft dus meer mensen nodig. Tussen maart en oktober zijn we actief. Je leert veel over tuinieren en plukt letterlijk de vruchten van je werk. Ongeveer een keer per maand is er een gezellige tuindag, daarnaast zijn we soms in de avond een uurtje actief. In de zomer hebben we regelmatig gezellige barbecues met producten uit de tuin.

Meld je aan

Woon je in de buurt van het Spinozaplantsoen en heb je interesse om mee te werken in de tuin? Neem contact op: [email protected].