Happietaria in Molen de Ster

Vanaf 30 januari tot en met 9 maart kun je in Molen de Ster heerlijk eten in het pop-up restaurant Happietaria. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Rianne Hop, Manager PR en Bewustwording van Happietaria vertelt: “Het restaurant is open van maandag tot zaterdag. We hebben twee shifts op één avond: de eerste om 17.00 uur en de volgende om 20.00 uur. We nodigen de inwoners van Utrecht West van harte uit om een hapje te komen eten. Je kunt reserveren via www.happietaria-utrecht.nl/reserveren.”

Wat is Happietaria?

Happietaria is pop-uprestaurant dat elk jaar voor een maand haar deuren opent. Het is een initiatief van de landelijke organisatie Tear, een ontwikkelingsorganisatie die mensen wil stimuleren zelf iets te doen tegen armoede en onrecht.

Het pop-up restaurant wordt volledig gerund door vrijwilligers en studenten. Alle opbrengsten zijn bestemd voor het goede doel. Dit jaar steunen ze een project van stichting ZOA: Voedselzekerheid in Zuid-Soedan. Het project helpt boeren door middel van scholing en materiële hulp hun leven weer op te bouwen na de verwoestende burgeroorlog van de afgelopen jaren.

Handje helpen?

Heb je zin om een handje te helpen als vrijwilliger in de keuken, de bediening of de bar? Deze hulp kan Happietaria goed gebruiken. Aanmelden hiervoor kan via www.happietaria-utrecht.nl/vrijwilligers. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.happietaria-utrecht.nl of neem contact op met Rianne via 06-50824038 of [email protected].