Horeca in West gaat over op online bestellen en koffie to go

Ook in Utrecht West kun je niet meer uit eten of een lekker drankje doen. Gelukkig zijn ondernemers uit de wijk inventief en hebben ze allerlei slimme oplossingen bedacht: van online bestellen tot koffie to go. We maakten een lijstje met leuke tips, zodat jij deze lokale ondernemers kunt blijven steunen.

Happietaria in Molen de Ster

Op 28 januari opent Happietaria haar deuren weer in Utrecht

Op 28 januari opent Happietaria haar deuren weer in Utrecht.

Opening Buurman Utrecht op donderdag 17 oktober

Op donderdag 17 oktober opent Buurman Utrecht officieel de nieuwe loods in het Hof van Cartesius. Buurman Utrecht is een openbare werkplaats en bouwmarkt van tweedehands materialen.

Nieuw veganistisch restaurant in West

“Deze buurt is net zoals onze keuken multicultureel en zit vol met jonge mensen. De winkeltjes bezoeken vind ik geweldig. We vinden ook steeds vaker biologische producten, zoals die van Persepolis en Morty’s met wie we gaan samenwerken.”

Dit weekend in West

Nog geen idee wat je dit weekend wilt doen? Op zondag hoef je je sowieso niet te vervelen met het Schimmelpleinfestival en Struinen In De Tuinen! Dit weekend in West.

Noteer in je agenda: rommelmarkt Schepenbuurt

Op zaterdag 25 mei van 10.00-15.00 uur kun je weer lekker struinen over de grote Schepenbuurt Rommelmarkt. Bewoners verkopen in meer dan 100 kramen hun oude spullen. 

Proosten op Nieuw Engeland IPA

Je hebt ze misschien al in de wijk zien hangen; de ronde gele stickers van Utrecht Craft Beer Tours. Afgelopen vrijdag lanceerden zij hun nieuwste bier dat de naam draagt van een van de buurten in Utrecht West; Nieuw Engeland IPA. Wij namen alvast een kijk… slokje.

Het Learning Lab Lombok: studenten en wijkbewoners leren van en met elkaar

Het Learning Lab koppelt de kennis van studenten aan initiatieven van wijkbewoners. Eerder werkte het Lab met succes in Overvecht. Na de zomer is Lombok aan de beurt. Sam van Zandvoord is initiatiefnemer van het Learning Lab. Wij spraken met hem over het Lab.

Zet in je agenda: 14 april Culturele Zondag Go West

Happietaria in Molen de Ster

Recordopbrengst voor Happietaria